Stages en traineeships

Is het voor jou tijd om stage te lopen, af te studeren of te beginnen aan je carrière? Zie je jezelf werken in de elektrotechniek en industriële automatisering? Dan ben je bij Modderkolk aan het juiste adres. Zo kun je ervaring opdoen met uitdagende en afwisselende projecten binnen de industrie, waterwereld of gezondheidszorg.

Stages

Wij denken graag met je mee met het vormgeven van jouw stage of afstudeeropdracht. In overleg met jou stellen we een passende opdracht samen, zodat jij er ook echt iets aan hebt. Want leren en ontwikkelen staat binnen onze organisatie centraal. Denk bijvoorbeeld aan de volgende leuke mogelijkheden:

Naast technische stages en afstudeeropdrachten zijn er uiteraard ook mogelijkheden op andere gebieden. Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden voor:

Staat jouw beoogde stage er niet tussen? Neem dan contact op, wie weet kunnen we samen iets bedenken.

Traineeship

Je bent klaar met je hbo opleiding elektrotechniek, industriële automatisering of vergelijkbaar en je weet nog niet precies welke richting je op wil. Bij ons kun je dit gaan ontdekken. Twee jaar lang ga je in verschillende teams werken. Na een vooraf bepaald aantal maanden wissel je van team en maak je weer kennis met een nieuwe sector of markt. Op die manier maak je kennis met de verschillende branches en werkgebieden en kom je erachter wat het beste bij jouw wensen aansluit.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? App, mail of bel dan gerust met Marvin van Hoof (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 100 77 383) Of kom naar een persoonlijke rondleiding op één van onze inloopavonden op dinsdagavond.