Stages en traineeships

Is het voor jou tijd om stage te lopen, af te studeren of te beginnen aan je carrière? Dan ben je bij Modderkolk aan het juiste adres. Zo kun je ervaring opdoen met uitdagende en afwisselende projecten binnen de industrie, waterwereld of gezondheidszorg.

Stages

Je bent op dit moment aan het studeren en op zoek naar een leuke en leerzame stage. Of het nu gaat om meewerken of afstuderen, wij denken graag met je mee. In overleg met jou stellen we een passende opdracht samen, zodat jij er ook echt iets aan hebt.

Naast technische stages en afstudeeropdrachten zijn er uiteraard ook mogelijkheden op andere gebieden. Denk hierbij aan HRM, marketing, veiligheid en technische bedrijfskunde.

Traineeship

Je bent klaar met je studie en je weet nog niet precies welke richting je op wil. Bij ons kun je dit gaan ontdekken. Twee jaar lang ga je in verschillende teams werken. Na een vooraf bepaald aantal maanden wissel je van team en maak je weer kennis met een nieuwe sector of markt. Op die manier maak je kennis met de verschillende branches en werkgebieden en kom je erachter wat het beste bij jouw wensen aansluit.

Benieuwd welke stages en traineeships we op dit moment bieden? Kijk dan eens bij onze vacatures. Uiteraard kun je ook een mailtje sturen, bellen of appen met Marvin van Hoof.