Over Modderkolk

Als je kiest voor Modderkolk, kom je te werken bij een gezellig familiebedrijf uit Wijchen. We zijn klein begonnen in 1921, maar inmiddels werken er meer dan 250 medewerkers bij ons. Modderkolk is actief in de industriële elektrotechniek en automatisering. Je komt te werken in een gezellig team in het watermanagement, de industrie of de gezondheidszorg.
 
We werken in bevlogen teams aan de mooiste technische projecten en uitdagingen. Vaak duiken we diep in de werkprocessen van de klant. Dat vraagt om verantwoordelijkheid, de wil om te leren en passie voor techniek. Maar daar krijg je ook veel vrijheid voor terug. We luisteren naar wat jij nodig hebt en zorgen zo dat jij je iedere dag weer kunt ontwikkelen. Want één ding is zeker: we leveren geen half werk. En daar zijn we trots op. 

Onderstaande video geeft je een impressie van ons bedrijf


De sollicitatieprocedure

Bij Modderkolk vinden we duidelijke communicatie belangrijk, ook tijdens jouw sollicitatieproces. In onderstaande afbeelding zie je daarom hoe we te werk gaan. Zo weet jij waar je aan toe bent. Heb je toch een vraag? Stuur ons dan vooral een berichtje.