Het verhaal van projectcoördinator Johan

8 april 2021 -
Het verhaal van projectcoördinator Johan

Johan kennen we als trotse vader en sportieve kitesurfer, maar bovenal als hardwerkende collega. Als projectcoördinator bij ons team Industrial Solutions heeft hij direct contact met de opdrachtgevers en werkt hij aan een diversiteit aan installaties.

In de afgelopen jaren is Johan van Werkvoorbereider/Calculator doorgegroeid tot de projectcoördinator die hij nu is. Dit was ook de reden dat hij de overstap maakte richting Modderkolk destijds. “Binnen het bedrijf waar ik voorheen werkte, zat ik vast in mijn functie en waren er geen doorgroeimogelijkheden. Ik had wel behoefte aan deze doorgroeimogelijkheden.”

De diversiteit aan installaties maken het werk interessant voor Johan. “Het tofste project tot nu toe was het demonteren, schoonmaken en terug monteren van een besturing en verdeler van ongeveer acht meter lang. Naast dat deze installatie door de omvang sowieso al een uitdaging gaf, moesten we dit project, in samenwerking met de klant, binnen zeven dagen af hebben. Dit maakte de uitdaging extra groot.”

Als kitesurfer reist Johan graag de wereld rond. Zo was zijn laatste vakantie in Kenia. “Maar niet alleen voor vakantie reis ik graag. Ook voor mijn werk vind ik het leuk om af en toe te reizen. Zo heb ik leuke herinneringen aan een project, waarbij ik tweemaal met spoed naar een subtropisch eiland moest afreizen om de problemen ter plaatsen op te lossen. Dit betrof een installatie die wij eerder geplaatst hadden en waar Modderkolk nog steeds het onderhoud van verzorgt.”

De collegialiteit binnen Modderkolk wordt erg gewaardeerd door Johan. “Ik zou Modderkolk dan ook beschrijven als een uitdagende en motiverende werkplek waarbij je veel kan leren.”

Ben jij net als Johan op zoek naar goede doorgroeimogelijkheden? Kijk dan eens bij onze vacatures.