Modderkolk Bedrijfsschool (BBL-traject)

Wil jij werken en leren tegelijk? En zie jij jezelf in de toekomst werkzaam in de techniek? Dan is de Modderkolk bedrijfsschool de plek die je zoekt. Als je kiest voor Modderkolk werk je vier dagen in de week aan mooie projecten en heb je één dag in de week les. Tijdens het werk leer jij het vak van onze ervaren monteurs. De theorielessen worden verzorgd door docenten van het Koning Willem 1 college uit Den Bosch. Deze lessen volg je gewoon op ons kantoor in Wijchen.

Inhoud opleiding

Als je de opleiding hebt afgerond, ontvang je gewoon een landelijk erkend diploma. Daarnaast heb je doordat je vier dagen in de week werkt al veel ervaring opgedaan. Zo kun je na je opleiding direct aan de slag als zelfstandig elektromonteur. Tijdens de theorielessen leer je alles over besturingstechniek, aandrijftechniek en meet- & regeltechniek en inspecties. Daarnaast doe je examen in Nederlands, Engels, Loopbaan en burgerschap, Rekenen en Keuzedelen. Wij vinden het belangrijk dat je alle theorie goed onder de knie krijgt. Op de Modderkolk bedrijfsschool leer je daarom klassikaal, in groepjes of individueel. De klas bestaat uit maximaal vijftien studenten. Zo krijg je alle aandacht die je nodig hebt. In onderstaande video zie je een impressie van de Modderkolk bedrijfsschool.

Voordelen van de Modderkolk bedrijfsschool

Helaas is de inschrijving voor studiejaar 2021-2022 gesloten. Toch komen we graag met je in contact als je interesse hebt. Stuur een mailtje, appje of bel ons, dan maken we graag kennis met je.