Modderkolk Bedrijfsschool (BBL-traject)

Wil jij werken en leren tegelijk? En zie jij jezelf in de toekomst werken in de techniek? Dan is het bbl werk- en leertraject bij Modderkolk de plek die je zoekt. Als je kiest voor Modderkolk werk je vier dagen in de week aan mooie projecten en heb je één dag in de week les op onze eigen bedrijfsschool. Tijdens het werk leer jij het vak van onze ervaren monteurs. De theorielessen worden verzorgd door docenten van het Koning Willem 1 college uit Den Bosch. Deze lessen volg je gewoon op ons kantoor in Wijchen.

Voordelen van de Modderkolk bedrijfsschool

Bbl opleiding mbo niveau vier elektrotechniek

Als je de opleiding hebt afgerond, ontvang je een landelijk erkend diploma. Doordat je vier dagen in de week werkt doe je al veel ervaring op. Zo kun je na je opleiding direct aan de slag als zelfstandig elektromonteur. Tijdens de theorielessen leer je alles over besturingstechniek, aandrijftechniek, meet- & regeltechniek en inspecties. Daarnaast doe je examen in Nederlands, Engels, Loopbaan en burgerschap, Rekenen en Keuzedelen. Wij vinden het belangrijk dat je alle theorie goed onder de knie krijgt. Op de Modderkolk bedrijfsschool leer je daarom klassikaal, in groepjes of individueel. De klas bestaat uit maximaal vijftien studenten. Zo krijg je alle aandacht die je nodig hebt. In onderstaande video zie je een impressie van de Modderkolk bedrijfsschool.

Heb je interesse? Stuur een mailtje, appje of bel ons, dan maken we graag kennis met je. Je kunt ook onderstaand formulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 128 MB.